2010. szeptember 28. 13:52 - Domain Admin

És meghallgattatott...dislike gomb a facebookon

És igen, meghallgatták az emberek millióinak könyörgését, végre lehet Dislike-olni a Facebookon.

Egy francia fejlesztő, Thomas Moquet kifejlesztette annak a módját, hogyan lehet a Facebookba beapplikálni egy aprócska kis ikont a Like (magyarul Tetszik) ikon mellé, úgyhogy innentől kezdve bármit fikázhatunk ily módon, bárkire nyomhatunk Nem tetszik-et - viszont a szoftver csakis Firefoxban működik.


Remélhetőleg nemsokára érkezik az új kiadás, ami már máshol is működni fog, nemcsak Firefoxon - ráadásul még valamit tudnunk kell: csak azok látják a Nem tetszik-ikonunkat, akik szintén feltelepítették maguknak az addont, úgyhogy nem, Moquet nem buherálta meg a Facebookot. Reménykedem benne, hogy a Facebook szerkesztői meghajolnak majd a nép akarata előtt és mihamarabb installálnak egy Dislike gombot alapból, mindegyik böngészőre.


Letölthető innen.

Ha kipróbáltad dobj egy kommenetet a visszajelzésről. Aztán ne garázdálkodjon vele senki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://domain.blog.hu/api/trackback/id/tr592329548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása