2013. szeptember 04. 15:00 - Domain Admin

Honlap, amely nem engedi a halogatást

Nem csak nagyon szexi ez az ostoros domina, de valószínűleg a leghasznosabb, ami történhet azzal, aki tele van megvalósítható ötletekkel.

Honlapkészítés - bazirgáló honlapA koncepció a beszédes bazirgáló honlap néven fut és nem kevesebbet ígérnek, mint azt, hogy ezzel a módszerrel valóra válthatod az ötleted.

Ebben segít a bazirgáló honlap. Nevéből is kitalálható, mi a lényege – félkész honlapod egyszerűen addig piszkál, amíg be nem fejezed elkészítését.

Mi is az bazirgálás?

Mondjuk úgy a b@sztatás szebben. A lényege, hogy a honlapod mindig e-mailben elküldi, hogy épp mit kell megcsinálnod rajta. Teszi ezt addig, amíg el nem készül.

Ha pedig teljesen elkészült, akkor a látogatók viselkedésének elemzésével újabb javaslatokat tesz. Így tökéletesíti a  honlapod.

Ha van félbehagyott ötleted vagy regisztrált domain neved, akkor bazirgáló honlapot egyértelműen Neked találták ki.

Kattints és regisztrálj a bazirgáló programra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://domain.blog.hu/api/trackback/id/tr515495075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása