2014. július 06. 21:23 - Domain Dani

A VB kinyírja a céges hálózatokat

focistreaming.jpgEgy friss felmérés szerint Amerikában is hódít a VB-láz, legalábbis erre utal, hogy tízből hét cégnél nem csak az alkalmazottak hatékonysága romlik az online közvetítések miatt, de még a hálózatok is érezhetően belassultak.

A felmérést elkészítő Ipswitch amerikai cég egyik alelnöke szerint a VB népszerűbb Amerikában, mint valaha, és nem csak az otthonokban, de az irodákban is. Az amerikai-német meccs például az egyik - ha nem a - valaha mért legmagasabb Wi-Fi forgalmi csúcsot generálta az IT történetében.

Az amerikai cégek sok esetben már külön készülnek az olyan eseményekre, amelyek várhatóan nagy forgalmat generálnak majd hálózataikon, mint például a VB vagy a nemrég lezajlott téli olimpia, hatvan százalékuk pedig bizonyos oldalakat aktívan blokkol. Ennek ellenére közel háromnegyedüknél fogja vissza a hálózatokat, hogy a dolgozók a céges hálózaton keresztül nézik most a meccseket.

A cégek mintegy harmada nagyon is liberálisan áll a kérdéshez, és ahelyett, hogy megpróbálnák meghiúsítani, hogy a dolgozók a munkahelyen nézzenek meccset, inkább arra bátorítják alkalmazottaikat, hogy legalább egy helyen közösen tegyék ezt, elkerülendő a hálózat belassulását.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://domain.blog.hu/api/trackback/id/tr266480359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása