2015. július 22. 11:58 - Domain Dani

Mike Mann megint ráhibázott

mikemann.jpgA domainiparban Mike Mann neve szinte már legendásnak számít - az ember, aki az egy nap alatt regisztrált domainek világrekordját tartja most egy 60 dollárért vásárolt címet adott el 22500 dollárért.

Mike Mann a legjobb példa arra, hogyan kereshet valaki valódi, kézzelfogható milliókat azzal, hogy ügyesen mozog a domainpiacon. Mann kicsiben kezdte, mint mindenki - domaineket vett és adott úgy, hogy lehetőleg ne veszítsen az üzleten.

Ehhez elsősorban ösztöneire volt szüksége - olyan domaineket kellett találnia, amelyek akkor éppen senkinek sem kellettek, olcsón beregisztrálta őket, majd megvárta, míg értékük felszökik, és úgy adta tovább őket. Legújabb üzlete azt bizonyítja, hogy még mindig nagyon is nyeregben van.

A DomainMarket.com tulajdonosa az IndustrialHeat.com-ot vásárolta meg még három évvel ezelőtt, s akkor mindössze 60 dollárt fizetett érte, vagyis alig több mint 15 ezer forintot. A domainnév, mint az várható is volt, hamar értékessé vált valaki számára - egy ilyen ipari cím csoda, hogy nem kötött ki korábban valamelyik HVAC nagyvállalatnál.

Mann júniusban nem kevesebb, mint 22500 dollárért adott túl rajta - több mint hatmillió forintnak megfelelő hasznot söpörve be.

Akinek ezután még kétségei volnának azzal kapcsolatban, hogy a megérzéseinkre hallgatva is lehet olcsón sokat keresni a domainpiacon, annak ajánlott Mann életútját tanulmányozni - igazi lelkesítő példa az övé.

Címkék: domain
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://domain.blog.hu/api/trackback/id/tr137675862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása