2014. november 08. 13:25 - Domain Dani

Hogyan kerülj a találati lista élére?

google.pngRendkívül fontos valamennyi – különösen értékesítés céljából létrehozott – honlap esetében, hogy a célközönség könnyen rátaláljon. Ennek a legegyszerűbb módja: olyan domain nevet kell választani, amely tartalmazza a legrelevánsabb kulcsszót az adott területen.


A jól optimalizált weboldalak közül is a Google azt hozza ki első helyre a találati listán, amelynek webcíme a keresőbe beírt kulcsszó (pl. mosogep.hu) vagy long tail kulcsszó (mosogép-javito.hu, mosogep-javíto-miskolc.hu). Egy ilyen domain név már önmagában is vevőszerző, látogatókat vonz egy adott területen belül.


Az egyetlen gond ezen domain nevekkel, hogy valakik – spekulánsok vagy nem – már lefoglalták azokat.


Ilyenkor mi a megoldás?


Van esély arra, hogy az egykor lefoglalt domain – amely a céged profiljára a legjobban reflektál – felszabadul, és akkor lefoglalhatod azt, a Tied lehet. Naponta több száz .hu domain név szabadul fel, ezek közt lehet(nek) az(ok) is, amely(ek)re szükséged van.


Felszabaduló domain szolgáltatás


Egy profi program figyeli a felszabaduló domainokat, és annak függvényében, hogy milyen kulcsszavakat szeretnél, hogy tartalmazzanak, hetente e-mailben elküldi neked azon webcímeket, amelyek érdekelhetnek Téged. Választhatsz a listából, és lefoglalhatod a legjobbakat, még mielőtt a konkurenciád lecsapna rájuk.


A szolgáltatás révén olyan domainokra tehetsz szert, amelyek kiváló PR-értékkel rendelkeznek, így még nagyobb az esélye annak, hogy a weboldaladat a Google az első oldalon jeleníti meg, bizonyos keresésekre.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://domain.blog.hu/api/trackback/id/tr86878033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Domain Admin · http://domain.blog.hu 2014.11.09. 14:45:11

És akit pedig a szolgáltatás érdekel az megtalálja ezen a linken:
www.domainflotta.hu/felszabadulo-domain
süti beállítások módosítása