2014. december 09. 12:49 - Domain Dani

Kíváncsi vagy, mire keresnek MOST Magyarországon a Google-ben?

google2.jpgBiztos voltál már úgy, hogy beírtál valamit a keresőbe, és arra gondoltál, hogy van-e még valaki, aki ugyanarra a szóra, szópárra keres rá, ugyanaz érdekli, mint téged. Pont most, amikor bepötyögöd a keresőbe a kulcsszót.

Az is érdekelhet, hogy mi foglalkoztatja a Magyarországon élő embereket, most valós időben milyen szavakat írnak be a Google keresősávjába.

Itt a megoldás:

A Google lehetővé teszi számodra, hogy képbe légy a keresőt használó magyarokat érdeklő témákkal. Egyszerre 25 darab kis kockában láthatod a népszerű kulcsszavakat, amint épp most írják be azokat valakik.

Ha érdekel, hogy miről szeretnének információt gyűjteni az emberek, mitől tartanak, mire kíváncsiak, kattints erre a linkre és lapozz az országok között.

Látni fogod, hogy milyen sztárokra, hírességekre keresnek rá, milyen TV műsor vagy sportesemény érdekli őket, vagy melyek azok a termékek, márkanevek, amelyekről többet szeretnének tudni.

A lap alján lehetőség van a legfrissebb népszerű keresések megjelenítésére országok szerint. Kiválaszthatod, hogy mi foglalkoztatja most az embereket az Egyesült Államokban, Oroszországban vagy éppen Mexikóban. Több mint 40 ország közül lehet választani.

Érdekes, tanulságos és izgalmas követni a most, ebben a másodpercben befutó kereséseket.

Egy sor következtetést le tudsz vonni, ha néhány percig figyeled a megjelenő szavakat. Tapasztalatodról kommentben is beszámolhatsz!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://domain.blog.hu/api/trackback/id/tr926969703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pisti11 2014.12.10. 05:39:15

Ez egy kamu! Csak személyek szerepelnek benne, esetleg városnevek. Még véletlenül sem szerepel benne a szex, pornó, dugás stb. szó egyike sem, ami pedig a legnépszerűbb keresőszavak közé tartozik. De az olyan hétköznapi szavaink egyike sem, mint pl. successiv approximacio!
süti beállítások módosítása