2013. július 09. 15:06 - Domain Admin

Gratulálunk vagy köszönjük?

bocs, első mondat...annó is mondtam, hogy a gratulálunk az olyan fura ilyen kontextusban... én azt írnám, hogy "Örülünk, hogy szolgáltatásunkat választottad" a suolgáltatásUNK szóban benne van, hogy a MIenket ezért nem kell azt írni, hogy a "mi szolgáltatásunkat"

Gratulálunk, hogy a mi szolgáltatásunkat választottad.

a gratulálunk azért van, mert jól döntött, mi nem köszönünk meg semmit sem, mert az azt jelentené, hogy hálásnak kell lennünk, hogy ő minket választott. Ez pedig ellent mond a preselection elvnek.

Az emeberk azt szeretik, ha olyan dolgot választanak, amit másik is használnak nem olyat, ahol ők az elsők.

Ha veszel egy telefont és az eladó azt mondja, hogy gratulálok Luca, jól választott. Ez egy szuper készülék. Az jó érzés. Hiszen sokat gondolkodtál melyik legyen az.

Ha azt mondja, hogy annyira hálásak vagyunk, hogy minket választott, megtisztelő, hogy ezt a készüléket vette meg, köszönjük....köszönjük. Akkor itt megszólal a vészcsengő, hogy biztos jól döntöttél? Miért ilyen hálásak? Senki sem vesz tőlük? Úr isten rosszúl döntöttem?

Persze ez lesarkítva, de a lényeget érted.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://domain.blog.hu/api/trackback/id/tr44828707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása