2009. május 26. 14:28 - Domain Admin

Meglopták Norbit?

Mára összefonódott Schobert Norberthez a mondat: "ég a zsír". A szlogennel azonos domain nevet mégis más kezeli...
Norbi szlogenjét ellopták?K.O. - norbinak...

"Ég a zsír!" - szól a fitneszguru ismert mondata. Egy pécsi üzletember azonban nem várta meg amíg a szlogennel azonos domain név bejegyzését elindítja az ismert celeb. "Már az első aerobik-kazettán hallható volt az ismert mondat: "ég a zsír!" - Ez 12 éve történt, de a rigmust ma is utánam is kiabálják az utcán" - mondta a információt elsőként nyilvánosságra hozó Napi Ász számára adott nyilatkozatában Schobert Norbert.

Pékség- és egészségboltjai szintén ezt a szlogent használják. Norbi nem tulajdonít nagy jelentőséget az ügynek, nem kíán ezzel foglalkozni, úgy véli, hogy a pécsi illető nem fog túl sokat keresni a domainnel. Eladási szándékkal egyelőre nem kereste meg a domain kezelője, de Norbi egyébként sem tartana rá igényt és peres útra sem tereli az ügyet - nyilatkozta a Napi Ász számára Norbi.

A fitneszguru a lap olvasói számára elárulta, hogy, nemrég 1500 euróért tett szert a norbi.eu domain névre, amelyet egy angol cégtől vásárolt meg. Az .eu-s végződésre a nemzetközi terjeszkedés miatt volt szüksége.

Norbi nem először kerül domain nevekkel kapcsolatosan a média középpontjába. Két évvel ezelőtt a Béres Alexandrával vívott tv showban a nagyfogyas.hu domaint foglalták le az orra elől.

Forrás: DomainABC.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://domain.blog.hu/api/trackback/id/tr371144823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása