2012. november 22. 10:06 - Domain Admin

Ingyen domain jár a Thunderbird levelezőhöz Dec. 31-ig

logo-thunderbird.jpg

Mi az a Thunderbird?


Egy ingyenes levelező program, ami Magyarul is beszél és tökéletes megoldás asztali levelezéshez.

Ez a levelező rendkívül gyors, automatikusan szűri a spameket és egyszerűen kereshetünk a leveleink között. Mi is ezt használjuk.

Ha még mindig Windows Outlook levelezőjét használod, akkor eljött az ideje a váltásnak. Ehhez kedvcsinálóként a Thunderbird csapata (Ők készítik a Firefox böngészőt is) most ajándék domain nevet ad.

A Gandi.net jóvoltából mindenki, aki december 31-ig telepíti a Mozilla Thunderbird legfrissebb verzióját automatikusan hozzájut egy .me domain névhez is, valamint a levelező kliens bekonfigurálja majd a hozzá tartozó .me e-mail címet is, mindezt a telepítés során megadott név alapján.

A Thunderbird legfrissebb verziója innen tölthető le.

Természetesen minden felhasználó csak egyetlen domainre jogosult, és amennyiben visszaélést tapasztalnak, úgy nem csak törlik az összes címet, de a fiókokat is zárolják. Az ajánlat 2012. december 31-ig érvényes.

Thunderbird telepítése és beállítása:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://domain.blog.hu/api/trackback/id/tr774919538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása